Welkom!

"Het is mij een eer en groot genoegen u welkom te heten in dit virtuele filiaal van Fashion for Business. Kijkt u rustig rond! U zult dan met eigen ogen zien dat wij alles in huis hebben om u en uw medewerkers verregaand maatwerk in representatieve bedrijfskleding te bieden.

Dat Fashion for Business-maatwerk is gebaseerd op 3 pijlers: productkennis, breed advies en ruime ervaring. Die kennis en ervaring zijn het resultaat van de meer dan 25 jaar dat ik werkzaam ben in de textielbranche. In eerste instantie als verkoper van herenkleding; later als bedrijfsleider en inkoper binnen een groot kledingconcern. Daarna ben ik begonnen met een eigen kledingzaak voor heren en dameskleding. Na nog eens tien jaar besloot ik in januari 1997 tot de oprichting van Fashion for Business.

Op deze internet-site krijgt u onder meer een indruk van de dienstverlening van Fashion for Business en van ons assortiment.

Wilt u meer weten? Stuurt u ons dan gerust een e-mail bericht. Dan neem ik spoedig daarna persoonlijk contact met u op. Hopelijk tot gauw!"

Ton Haen
Directeur Fashion for Business