Onze dienstverlening

Kort gezegd zijn wij in staat om u en uw medewerkers van top tot teen te kleden in alle soorten representatieve bedrijfskleding. Van prachtig maatkostuum tot efficiënte productie-overall, van chic mantelpak tot prettigdragende casuals. Maar u kunt bij ons ook terecht voor promotiekleding, stoere petten, modieuze dassen en shawls, stijlvolle jacks, hemden, blouses en sokken. Uiteraard allemaal van topkwaliteit en geheel op maat. Dat betekent niet alleen dat ieder kledingstuk u perfect zal passen. Ook de kleur en eventuele borduringen of bedrukkingen zullen foutloos en volledig naar úw wensen geproduceerd zijn. Indien u dat wilt in de kleuren van uw eigen huisstijl. Dat is Fashion for Business. Daar staan we voor.


Hoe gaan we te werk?

Ieder project dat we aangaan, begint met een persoonlijke ontmoeting. Die kan bij úw onderneming plaatsvinden, maar we ontvangen u ook gráág in onze eigen karakteristieke showroom. We stellen dan gezamenlijk vast wat u precies wilt, voor welke doeleinden u de gewenste kleding nodig heeft, en wat de meest geschikte opties zijn. Wanneer al uw wensen ons duidelijk zijn, volgt het offertestadium. Hierbij laten we u tevens de eerste 'kledingmonsters' zien. Zodra u uw definitieve keuze gemaakt heeft, zetten wij de productie in gang en leveren we op de afgesproken datum uw bestelling.


Net zo belangrijk: after-sales

Fashion for Business blijft achter haar producten staan. Ook ná levering, dus. We vinden het namelijk erg belangrijk dat u ook op lange termijn positief over onze dienstverlening denkt. Om die reden blijven we aanspreekbaar voor al uw reparaties, herstel- en verstelwensen en nabestellingen. En als u achteraf nog vragen heeft, staan wij uiteraard ook graag voor u klaar.